gevulde Italiaanse croissants
Gevulde Italiaanse croissants

Beter dan croissants als ontbijt, zijn gevulde Italiaanse croissants als ontbijt! Houd jij ervan om in het weekend uitgebreid te ontbijten of wil je iets nieuws op tafel zetten? Dan ga je deze lekkernij waarderen! Vandaag gaan we onze roomboter croissants een makeover geven. Ze krijgen een Italiaans tintje! Met een zelfgemaakte tomatensaus, salami en Lees meer…

kroketten
100% Zelfgemaakte kroketten!

Kroketten zijn natuurlijk het lekkerst als het 100% zelfgemaakte kroketten zijn. Het is even een klusje, maar het is het meer dan waard. Je kunt ze in de frituurpan maken. Vermijd je die liever? Goed nieuws: de kroketten zijn met dit recept ook in de airfryer te maken! Ja, wij Nederlanders houden wel van deze Lees meer…

Christmas Carol Tiramisu
Christmas Carol Tiramisu

Een variatie maken op de klassieke Italiaanse tiramisu? Dan is de Christmas Carol Tiramisu een aanrader! In ons kerstassortiment vind je het Christmas Carol brood. Dit is een gevuld brood met amarena kersen en suikerparels. Een uitstekend ingrediënt om de Christmas Carol Tiramisu van te maken. Zeker een aanrader als je tijdens de feestdagen een Lees meer…

rookworst
Een winters broodje rookworst

Ben jij gek op rookworst? Dan ga jij een winters broodje rookworst wel waarderen. We zitten al weer even in het seizoen van erwtensoep, stamppot en andere maaltijden die bij dit seizoen passen. De rookworst hoort natuurlijk ook in dat rijtje. Deze is ook superlekker op onze desembroodjes met wat zuurkool en een heerlijk zelfgemaakte Lees meer…

kalkoen
De traditionele Thanksgiving kalkoen

Denk je aan Thanksgiving, dan denk je aan de traditionele kalkoen! In Amerika gaat deze week (op 25 november) officieel het feestseizoen van start met Thanksgiving. Mocht je  Thanksgiving een keertje in je keuken willen ervaren, dan heb je geluk! Vandaag delen wij namelijk hoe je de kalkoen maakt, inclusief vulling. Wist je trouwens dat Lees meer…

fudge
Fudge met pepernoten!

De lieve goede sint komt zaterdag aan in Nederland en daarom delen wij vandaag alvast een heerlijk en makkelijk recept voor een zelfgemaakte sinterklaas fudge met pepernoten en chocolade! Klinkt goed, toch? Een creatieve uitdaging, want met fudge kun je namelijk écht alle kanten op. De basis is heel simpel. Deze bestaat uit gecondenseerde melk, Lees meer…

shakshuka
Shakshuka in een broodkom

Op zoek naar een lekker vegetarisch gerecht? Vandaag maken we shakshuka, het klassieke gerecht met eieren in een tomatensaus. Dit is enorm populair in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Daar eten ze dit ook als ontbijt. Maar shakshuka is zó lekker, waarom zou je dit niet elk moment van de dag eten? 😉 Normaal gesproken serveer Lees meer…

pompoentaart
Herfstige pompoentaart met speculaasbodem!

Eindelijk! Het is weer herfst, het seizoen voor alles met pumpkin spice smaak, zoals een pompoentaart. En aangezien wij weer speculaas in onze winkels hebben, is dit het perfecte moment om deze pompoentaart te bakken met een heerlijke speculaasbodem! De specerijen heb je waarschijnlijk al in huis. We gebruiken voor dit recept namelijk kaneel, nootmuskaat, Lees meer…

wafflewich
Fried Chicken & Wafflewich

De ene na de andere foodtrend komt overgewaaid uit Amerika. Voorbeelden van trends als deze zijn de Chicken & Waffles en de Wafflewich. Vandaag gaan we een combinatie maken van deze twee guilty pleasures, namelijk: fried chicken op een wafflewich! Een wafflewich is vergelijkbaar met een tosti, alleen gebruik je een wafelijzer in plaats van Lees meer…

Banh mi
Banh Mi: een lekker Aziatisch broodje!

De Banh Mi is een voorbeeld van een gerecht dat bestaat uit een bijzondere mix van twee verschillende soorten keukens. Dit gerechtje staat bekend als typisch Vietnamees ‘streetfood’, maar er zit ook een vleugje uit de Franse keuken door. Best logisch misschien, aangezien er voornamelijk stokbrood gebruikt wordt! De naam van dit broodje zegt het Lees meer…