Stoofvlees in pan met groen blad
Heerlijk stoofvlees voor de herfstdagen

Van die dagen dat het de hele dag al miezert, keihard waait en je doorweekt thuis komt nadat je door die vervelende regenbui gefietst hebt. Het is herfst en dan krijgen we weer te maken met herfstig weer. Wat is dan lekkerder dan de heerlijke geur van een stoofpotje of stoofvlees, dat de hele middag Lees meer…


Een heerlijke vegetarische burger!

Ben jij gek op burgers? Dan gaan wij jou deze week blij maken met een heerlijk nieuw burgerrecept! Het leuke aan broodjes hamburger is dat er een heleboel variaties bestaan en je dus iedere keer wat nieuws kunt proberen. Met kaas, zonder kaas, met rundergehakt of juist met kip. Vervolgens kun je ook nog eens Lees meer…


Mini Stroopwafeltiramisu

Tiramisu is een superbekend Italiaans toetje. In Venetië houden ze nog elk jaar een WK voor de beste amateur tiramisu. Alhoewel in het dessert vaak alcohol gebruikt wordt, is dat tijdens het WK in Venetië niet zo. Van oorsprong zit er namelijk helemaal geen alcohol in dit dessert. Vandaag hebben wij een heerlijk recept voor Lees meer…


Bosbessen-banaan broodmuffins

Vind jij standaard belegde boterhammen als lunch ook zo saai? Natuurlijk zou je veel liever lekkere dingen meenemen als lunch, zoals brownies, donuts of muffins. Gelukkig kan je muffins meenemen, en tóch genieten van een gezonde lunch. Hoe? Door muffins te maken van je brood! Zo bespaar je ook nog eens tijd in de ochtend. Lees meer…


Geef je croissantjes een boost met kaneel!

Ze zijn heerlijk als ontbijt of als lunch: croissantjes! Het leuke aan croissantjes is dat je er alle kanten mee op kunt. Houd je van hartig, dan zijn ze heerlijk met ham en kaas. Houd je meer van zoet? Dan kun je ze besmeren met chocola of jam. Het gebeurt wel eens dat je croissantjes Lees meer…


Maak je eigen tapas met dit heerlijke recept!

Als jij niet naar de tapasbar in Spanje kan, dan haal je de tapasbar toch naar je eigen keuken? Eén van de meest bekende tapassoorten met brood is natuurlijk de pincho, of pintxos. Deze lekkere stokbroodjes, belegd met verschillende ingrediënten, zijn ideaal als lunch of als borrelhapje! Wist je dat wanneer je pinchos bestelt in Lees meer…


Archipelstraat ‘s middags dicht

Beste Klant, Wegens de vakantieperiode is ons filiaal op de Archipelstraat dinsdag 11 en woensdag 12 augustus geopend van 08.00 tot 13.00 uur!!


Say cheesecake!

Een van de meest populaire baksels ter wereld is natuurlijk de cheesecake! Tegenwoordig bestaat deze in allerlei variaties: met chocolade, citroen, kokos, no bake of als miniatuur versie. De basis is natuurlijk altijd hetzelfde, namelijk een krokante bodem met een romige vulling. Ter ere van Cheesecakedag leggen wij je vandaag uit hoe je de perfecte Lees meer…


Lekker zelfgemaakt pizzabroodje!

Zelf pizza maken is heel lekker, maar ook heel veel werk. Vaak krijg je dan nog niet eens de hele pizza op! Een pizzabroodje is een oplossing voor al deze problemen. Het is een lekkere, makkelijke en gezonde eenpersoonspizza. Als je nog restjes groente hebt, kun je deze gebruiken voor het pizzabroodje. Net zoals bij Lees meer…


Lekker frisse tzatziki om te dippen!

Wie kent hem niet: de Griekse yoghurt dip met komkommer. Omdat het vandaag Dag van de Komkommer is, hebben wij speciaal voor jullie een recept voor heerlijke tzatziki. Lekker om op je brood te smeren, om te dippen of om te combineren met gegrilde kip! Tzatziki is een frisse komkommersaus en ook supergezond! Het is Lees meer…