Top Bakkers

Top Bakkers

TopBakkers - steengoed brood bakken

Wij zijn verkozen tot TOP BAKKER van het jaar 2023!!

Een prestatie waar we enorm trots op zijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker met de hoogste score op twaalf onderdelen.
Alle collega’s van bakkerij ’t Kraayennest, de Kraayen, hebben zich afgelopen jaar actief ingezet om te voldoen aan de normeringen en kwaliteitseisen van Top Bakkers. De Bakkerij scoorde hoog op de onderdelen: productinformatie, etiketten en warenwettelijke benaming. Daarnaast werd er ook hoog gescoord op het gebied van voedselveiligheid op basis van microbiologisch onderzoek en certificering.

Bakken voor de streek

Bakkerij ‘t Kraayennest is aangesloten bij Top Bakkers. Dit is een landelijk netwerk van de beste ambachtelijke bakkerijen. Samen leveren wij ambachtelijk brood in heel Nederland. Iedere bakker levert in zijn eigen regio. Zo houden wij als Top Bakker de lijntjes kort met onze klanten. Bovendien weten wij, omdat we een lokale bakker zijn, haarfijn het assortiment toe te spitsen op onze streek.

TopBakkers logo - Bakkerij 't Kraayennest

 

Een betere wereld begint bij… brood

Top Bakkers moedigt ons aan om te bakken met het oog op duurzaamheid. En zo onze streek een handje te helpen om de CO2-uitstoot te verminderen. Door ons samenwerkingsverband met Top Bakkers besparen we sowieso al de nodige ‘food miles’. En natuurlijk werken we aan energiebesparing en afvalbeperking in onze eigen bakkerij en winkels. Maar we willen meer bereiken. En daarom werken we ook aan bewustwording bij onze medewerkers en klanten. Want een betere wereld begint bij… brood!

Waarom Top Bakkers?

Alle bakkers die zijn aangesloten bij Top Bakkers bakken volgens eigen receptuur. Om de kwaliteit te waarborgen heeft Top Bakkers een aantal strenge richtlijnen opgesteld. Hierdoor kun jij als klant rekenen op ovenvers brood, ambachtelijk gemaakt. Wij leveren aan horeca, retail, foodservice en instellingen.

MVO bakken met respect voor mens en natuur - Bakkery 't Kraayennest

Zeker zijn van de kwaliteit van een TopBakker?

Wil jij kunnen vertrouwen op dagelijks het beste verse brood? En genieten van meer voordelen, zoals makkelijk online bestellen en geautomatiseerd facturen ontvangen?