Online brood bestellen

Online brood bestellen bij ‘t Kraayennest is simpel. In onze webshop vind je al onze broden, gebak , vlaaien, en andere producten. Plaats je online bestelling vandaag nog voor 15.00 uur en geniet morgen van vers brood, speciaal voor jou gebakken. Ophalen kan in een van onze winkels. Betalen doe je veilig met iDeal.

Tip! Bestel ambachtelijk brood online

Mogen we je een tip geven? Probeer ons desembrood eens. Desembrood is op natuurlijke wijze gebakken en een van onze specialiteiten. Veel horecazaken zijn fan van ons ambachtelijke desembrood. Het is het perfecte brood voor in een broodmandje of voor bij de kaasplank. Je maakt er de lekkerste recepten mee. Bestel desembrood online in onze webshop en geniet morgen van een broodje van restaurantkwaliteit. Gewoon lekker thuis.

De beste aanbiedingen van de online bakker

Wist je dat we wekelijks nieuwe aanbiedingen hebben? Deze vind je in onze winkels. Naast brood hebben we regelmatig brood, vlaaien en taartjes in de aanbieding. En wat dacht je van onze nieuwe trots: Chocolaay van Kraaij. Leuk om cadeau te geven!

Online brood bestellen voor de zakenlunch?

Een zakenlunch? Of belegde broodjes bestellen? Wij werken samen met Toms Lunch. Tom bereidt dagelijks vers belegde broodjes gemaakt van ons brood. Je kunt deze ook laten bezorgen. Ga naar Tomslunch.nl en bestel!

Magic Boxen vol heerlijk brood voor jou

Wil je ons meehelpen om voedselverspilling tegen te gaan? Download de app van Too Good To Go. Iedere dag laten we je dan weten of er brood over is in een van onze winkels. We maken graag een Magic Box voor je vol heerlijk brood, broodjes en banket. Je haalt het voor een vriendenprijsje in onze winkels op.

Heb je vragen over je bestelling of het plaatsen van een bestelling? Bel ons via 024 – 3585404. Of mail naar info@kraayennest.nl.