Bruschetta met Burrata

Probeer deze Bruschetta met Burrata! 
Een simpel en lekker Italiaans gerecht is natuurlijk altijd welkom. Wij hebben een heerlijke versie van de wel bekende bruschetta voor je. Dit keer met de verse Italiaanse burrata kaas. Perfect om te serveren tijdens een paasbrunch! 
Liever iets anders dan een brunch? In combinatie met andere lekkernijen zoals olijven is deze bruschetta ook zeer geschikt voor een paasborrelplank. Maar het is ook heerlijk als lunch, voorgerecht of tussendoortje.

Ingrediënten: 

4x ’t Kraayennest Paashaantje of Paashaasje 
10 kerstomaten  
Een handje verse basilicum  
1 teen knoflook  
Zout & peper naar smaak 
4 eetlepels olijfolie  
1 burrata bol

Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 180 graden.  
Snijd het broodje door en besmeer met olijfolie 
Rooster de broodjes voor ongeveer 5 minuten in de voor verwarmde oven. 
Snijd de kerstomaten in kleine blokjes en meng deze met olijfolie, zout, peper en gehakte knoflook. 
Snijd de burrata in stukjes en verspreid samen met het tomaten mengsel over de broodjes. 
Top de broodjes af met een beetje gesneden verse basilicum. 

Nu heb je heerlijke bruschetta’s met burrata, smullen maar! 

Wil je meer inspirerende blogs met lekkere recepten? Neem dan zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina.  
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe inspiratieblogs? Volg ons ook op Facebook en Instagram