Taarten of vlaaien thuisbezorgd

Altijd feest op tafel, dat is ons motto. En daar hoort natuurlijk taart bij. Wij bezorgen de lekkerste taarten en vlaaien bij jou thuis. Je bestelt deze via ikwileentaart.nl.

De lekkerste vlaaien thuisbezorgd

Wist je dat wij specialist zijn in vlaaien? Vlaaien met alle denkbare vullingen: room, kersen, abrikozen, appel, peren en aardbeien. Rastervlaaien, rijstevlaaien, maar ook kruimelvlaaien. Het grootste verschil tussen onze vlaaien en andere vlaaien is de bodem. Onze vlaaibodem is gemaakt van koekdeeg. Dit moet je proeven.

Chocolaay van Kraay

Gek van chocola? Wij maken onze chocolade zelf in onze bakkerij: Chocolaay van Kraaij. De chocoladebonbons maken we op de ambachtelijke manier. Helemaal met de hand. Leuk om te geven en, zoals het gezegd luidt, misschien nog wel leuker om te krijgen. Alle vormen en vullingen zijn mogelijk, eventueel met een door jou gekozen afbeelding erop. Chocolaay van Kraaij is daarom een heel geschikt relatiegeschenk. Zeker weten dat je relaties dit waarderen!

Heb jij speciale wensen? Bijvoorbeeld chocola met je logo erop? Mail naar info@kraayennest.nl.

Taart bestellen, morgen in huis

Taarten en vlaaien leveren wij custom made. Naar jouw smaak. Zoals fototaarten, verjaardagstaarten, gesorteerd gebak of petit fours. Eventueel met jouw bedrijfslogo erop voor je zakelijke feestje. Plaats je bestelling vandaag uiterlijk voor 15.00 uur, dan kun je ‘m morgen ophalen in de winkel.

Heb je vragen over je bestelling of het plaatsen van een bestelling? Bel ons via 024 – 3585404. Of mail naar info@kraayennest.nl.