Dieet of allergie

Dieet of allergie

online brood bestellen - spaarplan - Kraayennest Molenstraat

Dieet of allergie? Wij bakken custom made broden

Steengoedbrood is een voedzame en heerlijke maaltijd. Voor iedere dag. Helaas kan niet iedereen onbeperkt genieten van een brood. Daarom bakken wij onze broden naar wens van de klant. Met natuurlijke ingrediënten en recepten op maat. In alle vormen en afmetingen. Zo heeft echt iedereen altijd feest op tafel.

Glutenvrij brood

Gluten zijn eiwitten. Ze komen voor in tarwe, rogge, spelt, kamut en gerst. Laat deze granen nu net het hoofdingrediënt van brooddeeg zijn waar we onze broden van maken. Voor mensen die last hebben van coeliakie richten deze granen veel schade aan in hun darmen. Onze glutenvrije broden zijn vrij van gluten en melk. Ook doen we er alles aan om besmetting te voorkomen. Wij hebben twee soorten glutenvrij brood in ons assortiment: wit en bruin.

Dieet of allergie brood, vlaai - Bakkerij 't Kraayennest

Lactosevrij brood

In de meeste broden komt geen lactose voor. Veel van onze producten zijn daarom al van nature lactosevrij. Zo kun je ons desembrood met een lactose-intolerantie gerust eten. Dit natuurlijk gebakken brood is vrij van lactose, koemelkeiwit of dierlijke vetten. Ook zit er geen bakkersgist in.

Biologisch brood

Dagelijks leveren wij vers biologisch brood aan onze zakelijke klanten, zoals horecazaken en zorginstellingen. Daarvoor leggen wij een strenge verantwoording af. Alle ingrediënten die we gebruiken zijn natuurlijk en biologisch geproduceerd. Dankzij ons SKAL-keurmerk kun je ervan uitgaan dat er geen toevoegingen in het brood verstopt zitten.

 

Hollands Goud

Ons eigen merk

Ook hebben wij ons eigen broodmerk, genaamd Hollands Goud. Van 100% natuurlijke ingrediënten. Brood zoals het ooit bedoeld is. Dit merk staat voor: 100% Nederlandse tarwe, non gmo (genetically modified organism), transparante keten, minder uitstoot door minder transport en geen kunstmest. Meesterlijk op smaak! Puur vanuit de oorsprong.

online brood bestellen - spaarplan - Kraayennest Molenstraat

Werken bij 't Kraayennest

Bakkerij ’t Kraayennest is een moderne bakkerij gevestigd in Nijmegen. Dit familiebedrijf produceert ambachtelijk brood en gebak voor de 9 eigen winkels, supermarkten, scholen, hotels, zorginstellingen en horeca. In dit familiebedrijf werken ca. 100 medewerkers. Komende jaren groeit ’t Kraayennest verder door. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe medewerkers.

Vacatures