Zakelijk

Ambachtelijk familiebedrijf

Bakkerij ‘t Kraayennest uit Nijmegen is een ambachtelijk familiebedrijf dat ook op grotere schaal dagvers brood en bake off producten levert. Daarbij staat voorop dat smaak en kwaliteit – waar onze bakkerij al jaren om bekend staat – bewaard blijven.

  • FSSC 22000-certificering
    Bakkerij ‘t Kraayennest is in 2015 één van de eersten in haar branche die voldeed aan de FSSC-normen. FSSC  is een afkorting van Food Safety System Certificate, een veilghescertificaat voor voedingsmiddelen. Voedselveiligheid heeft bij ons topprioriteit.
  • Skal Eko-certificering In het streven naar eerlijke en duurzame producten Bakkerij ‘t Kraaynest in 2007 haar Skal-certificering. Met onze Skal-accreditatie wij de betrouwbaarheid van onze biologische producten voor en verbruik. Klik hier om ons Kraayennest BIO certificaat  te downloaden. Meer over ons SKAL keurmerk leest u hier .
    Skal logo voor Bakkerij t Kraayennest

Ambachtelijk afbakken

Onze vakbekwame mensen werken met veel gevoel voor het bakkersvak elke dag opnieuw aan een optimaal bakproces en een soepele logistiek. Productinnovatie is voor ons erg belangrijk. Zo Richten Wij bijvoorbeeld Veel Aandacht aan ambachtelijkbakbrood ( bake off ) waarbij NAAST Smaak en Kwaliteit also Versheid en Duurzame tellen. Wij werken met een kort gecontroleerd afkoeltraject worden desembroden in een geconditioneerde inpakruimte. Hierdoor blijft de smaak optimaal bewaard.

Dagelijks een breed assortiment

Voor de zakelijke markt bakken wij dagelijks een breed assortiment met onder andere soorten dagvers brood, ontbijtconcept, dinerbrood en tafelbrood.

Bakkerij ‘t Kraayennest: direct bestellen
>> Inloggen en bestellen (Voor existing Rechtstreekse afnemers)

Top Bakkers

Bakkerij ‘t Kraayennest is lid van Top Bakkers , de verkooporganisatie voor de beste bakkerijen van Nederland. De zeventig leden werken allen volgens dezelfde receptuur. Er zijn strenge richtlijnen opgesteld om de kwaliteit te. Door het fijnmazige netwerk staan ​​de bakkerijen van Top Bakkers garantie voor de levering van ovenvers brood van een ambachtelijke kwaliteit.

Top Bakkers biedt onbeperkte faciliteiten, zoals het online bestellen en facturen ontvangen.

Top Bakkers: direct bestellen
>> Inloggen en bestellen (Voor bestaande functies via Top Bakkers)