Spaarplan

Spaarplan

online brood bestellen - spaarplan - Kraayennest Molenstraat

Doe jij al mee aan ons Spaarplan?

Spaar mee voor gratis producten

Vind jij ons brood ook zo lekker? En bezoek jij regelmatig een van onze winkels? Vergeet dan zeker niet om te sparen!
Voor iedere euro die je bij ons uitgeeft, spaar je één punt. Genoeg punten gespaard? Dan kun je deze inwisselen tegen onze lekkerste producten. Elk kwartaal wisselen we de producten waarvoor gespaard kan worden. Tijdens feestdagen spaar je voor een luxe stol of onze handgemaakte chocoladebonbons.

Begin vorig jaar zijn wij gestart met een nieuw spaarsysteem. Het sparen wordt nu nog makkelijker. In de Kraayennest app vindt je jouw eigen persoonlijke klantenkaart, saldo, actuele spaardoelen, acties en vouchers voor bijvoorbeeld een leuke verjaardag verrassing.

App downloaden
Scan hieronder de QR code of download de Kraayennest app in de store op je telefoon. Als je de app opent kun je inloggen met je gegevens. Gebruik het email adres dat gekoppeld is aan je klantenkaart. Klik vervolgens op wachtwoord vergeten. Je krijgt een mail om een nieuw wachtwoord aan te maken en hiermee kun je inloggen in de app.
Ben je een nieuwe klant klik dan op registreren. Wanneer je je gegevens volledig hebt ingevuld krijg je een voucher voor een gratis Kraayennestje.

Oude klantenkaarten
Vanaf januari 2023 worden alle oude klantenkaarten ingenomen en vervangen door de app. Mocht je geen gebruik kunnen maken van de app hebben we een nieuwe sleutelhanger ontworpen die bij de kassa in een van onze winkels opgehaald en gescand kan worden. Vergeet je oude klantenkaart dus niet mee te nemen naar de winkel.

Saldo checken
In de app kun je het saldo van je kaart zien op het begin scherm. Voor spaarders met een sleutelhanger kun je het saldo bekijken op onze website www.kraayennest.nl/saldochecker.

Bij vragen kun je mailen naar info@kraayennest.nl.


Kijk voor welke producten je op dit moment spaart:

Vanaf 2 april 2024 nieuwe spaar producten!

50 punten

Eén brood naar keuze

75 punten

Eén bananenbrood

100 punten

Slagroomtruffels 200 gram

150 punten

6 Kraayennestjes

Check hier jouw puntensaldo

Zo werkt het

Zo spaar je mee:

  • Scan de Kraayennest app in de store van je telefoon.
  • Voor iedere euro die je bij ons uitgeeft, spaar je één punt.
  • Voor vragen mail naar info@kraayennest.nl.
  • Je gegevens gebruiken we alleen om je te laten weten welke aanbiedingen we hebben. En om je af en toe op de hoogte te brengen van nieuws dat voor jou interessant kan zijn. Uiteraard delen we jouw gegevens met niemand anders.
  • Zorg dat je jouw telefoon met de app altijd bij je hebt als je een van onze winkels bezoekt. Alleen dan kunnen we punten bijschrijven.