Zakelijk

Ambachtelijk familiebedrijf

Bakkerij ‘t Kraayennest uit Nijmegen is een ambachtelijk familiebedrijf dat ook op grotere schaal dagvers brood en bake off producten levert. Daarbij staat voorop dat smaak en kwaliteit – waar onze bakkerij al jaren om bekend staat – bewaard blijven.

  • FSSC 22000-certificering
    Bakkerij ‘t Kraayennest is in 2015 één van de eersten in haar branche die voldeed aan de FSSC-normen. FSSC is een afkorting van Food Safety System Certificate, een veilgheidscertificaat voor voedingsmiddelen. Voedselveiligheid heeft bij ons topprioriteit.
  • Skal Eko-certificering
    Skal logo voor Bakkerij t KraayennestIn het streven naar eerlijke en duurzame producten haalde Bakkerij ‘t Kraayennest in 2007 haar Skal-certificering. Met onze Skal-accreditatie garanderen wij de betrouwbaarheid van onze biologische producten voor afnemer en consument. Klik hier om ons Skal certicicaat als PDF document te downloaden. Meer over ons SKAL keurmerk leest u hier.

Ambachtelijk bake off

Onze vakbekwame mensen werken met veel gevoel voor het bakkersvak elke dag opnieuw aan een optimaal bakproces en een soepele logistiek. Productinnovatie is voor ons erg belangrijk. Zo besteden wij bijvoorbeeld veel aandacht aan ambachtelijk afbakbrood (bake off) waarbij naast smaak en kwaliteit ook versheid en houdbaarheid tellen. Wij werken met een kort gecontroleerd afkoeltraject waarna de desembroden in een geconditioneerde inpakruimte worden verpakt. Hierdoor blijft de smaak optimaal bewaard.

Dagelijks een breed assortiment

Voor de zakelijke markt bakken wij dagelijks een breed assortiment met onder andere vele soorten dagvers brood, ontbijtconcept, dinerbrood en tafelbrood.

Bakkerij ‘t Kraayennest: direct bestellen
>> Inloggen en bestellen (Voor bestaande rechtstreekse afnemers)

Top Bakkers

Bakkerij ‘t Kraayennest is lid van Top Bakkers, de verkooporganisatie voor de beste bakkerijen van Nederland. De zeventig leden werken allen volgens dezelfde receptuur. Er zijn strenge richtlijnen opgesteld om de kwaliteit te waarborgen. Door het fijnmazige netwerk staan de bakkerijen van Top Bakkers garant voor de levering van ovenvers brood van een ambachtelijke kwaliteit.

Top Bakkers biedt bovendien vergaande faciliteiten, zoals het online bestellen en facturen ontvangen.

Top Bakkers: direct bestellen
>> Inloggen en bestellen (Voor bestaande afnemers via Top Bakkers)