Taarten thuisbezorgd

Altijd feest op tafel, dat is ons motto. En daar hoort natuurlijk taart bij. Wij bezorgen de lekkerste taarten bij jou thuis.

Taarten thuisbezorgd

De lekkerste vlaaien thuisbezorgd

Wist je dat wij specialist zijn in vlaaien? De echte Limburgse vlaaien. Vlaaien met alle denkbare vullingen: room, kersen, abrikozen, appel, peren en aardbeien. Rastervlaaien, rijstevlaaien, maar ook kruimelvlaaien. Het grootste verschil tussen taarten en vlaaien is de bodem. Een vlaaibodem is gemaakt van brooddeeg, terwijl taartbodems vaak zijn gemaakt van cake of koek. Vlaaien en taarten thuisbezorgd die gluten- en lactosevrij zijn? Wij bakken en bezorgen taarten en vlaaien passend bij ieder dieet. Zo heeft iedereen altijd feest op tafel.

Chocolaaj van Kraaij thuisbezorgd

Gek van chocola? Vanaf nu hebben wij volop keuze aan chocola in onze bakkerij: Chocolaaj van Kraaij. Deze chocoladebonbons maken we op de ambachtelijke manier. Helemaal met de hand. Leuk om te geven en misschien nog wel leuker om thuisbezorgd te krijgen. Alle vormen en vullingen zijn mogelijk, eventueel met een door jou gekozen afbeelding erop. Chocolaaj van Kraaij is daarom een heel geschikt relatiegeschenk. Zeker weten dat je relaties dit waarderen!

Taart bestellen, morgen in huis

Taart bestellen? Plaats vandaag nog je bestelling. Doe je dat uiterlijk voor 16 uur, dan heb je morgen al de beste taarten van onze banketbakker in huis. Naast de vlaaien en taarten die je vindt in onze webshop leveren wij ook taarten helemaal custom made. Naar jouw smaak. Zoals fototaarten, verjaardagstaarten, gesorteerd gebak of petit fours. Eventueel met jouw bedrijfslogo erop voor je zakelijke feestje.