Sandwich met geitenkaas en bacon!
Bacon is dé heilige graal van het internet, en om heel eerlijk te zijn, zijn wij er ook wel fan van. Technisch gezien kan het aan bijna ieder gerecht worden toegevoegd als extra smaakmaker. Voor de lezers die net zoveel van bacon, brunch en Kraayennest brood houden, het volgende heerlijke recept in de KraayBlog van deze week: Sandwich met geitenkaas en bacon!
Ingrediënten:
- 4 sneetjes Kraayennest brood naar keuze
- 4 eetlepes olijfolie
- 8 plakjes bacon
- 2 kleine geitenkaasjes
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 160 °C.
- Verdeel met een kwastje de olijfolie over beide zijden van de sneetjes Kraayennest brood.
- Leg de sneetjes 6 minuten in de oven op een oven rek of 3 minuten op een voorverwarmde contactgrill.
- Bak de bacon in een koekenpan, bak de bacon niet uit, de plakjes moeten om de kaas gevouwen kunnen worden.
- Haal de sneetjes brood uit de oven en beleg de helft met een plak bacon. Leg op de bacon een stuk geitenkaas en bestrooi de geitenkaas met wat zwarte peper.
- Leg op de kaas nog een plak bacon en leg op de bacon een sneetje brood.
Like, deel & geniet!