Romantische verrassing!

Wie wil nu niet een romantisch ontbijtje op bed krijgen? Aanstaande zondag is het Valentijnsdag en natuurlijk ga jij jouw partner verrassen met een heerlijk ontbijt. 😉 Wij hebben de beste samenstelling om de dag goed te beginnen! Is jouw partner een echte zoetekauw? Dan zijn onze heerlijke koffiebroodjes natuurlijk de perfecte combinatie met een kop koffie. Daarnaast zijn onze gebakjes echte aanraders. Een andere lekkere combinatie is natuurlijk zoet en hartig! Terwijl de koffie al lekker staat te pruttelen, kun jij aan de slag met vers belegde broodjes. Wat dacht je van een heerlijk broodje zalm, avocado en een gepocheerd eitje? Als dat geen luxe is! Laten we snel doorgaan naar het recept!

Ingrediënten:

–      Kraayennest brood of broodje naar keuze
–      Eieren
–      Avocado
–      Plakjes gerookte zalm
–      Azijn
–      ¼ citroen
–      Zout
–      Peper

Bereiding:

–  Pak een pan, vul deze met water, voeg een scheutje azijn toe en laat het water koken.

–  Wanneer het water kookt, zet je het vuur lager. Probeer het eitje in een kom te breken, zonder dat de dooier stuk gaat. Laat het ei vervolgens voorzichtig in het water glijden.

–  Vervolgens kook je het ei ongeveer drie minuten.

–  In de tussentijd kun je alvast beginnen met het roosteren van een lekkere boterham of begin je alvast met het snijden van de avocado.

–  Als het ei gaar is, haal je het voorzichtig uit de pan en leg je het op een keukenpapiertje zodat het ei kan uitlekken.

–  Beleg het brood(je) met de zalm plakken, avocado en het heerlijke gepocheerde ei.

En zie daar: een heerlijk luxe valentijnsontbijt! 😉