Paasbroodje met de allerlekkerste zelfgemaakte eiersalade!

Nog een paar dagen en dan is het zover: Pasen! Velen van ons genieten dan lekker van een paasbrunch samen met familie of vrienden. Misschien krijg je wel visite over de vloer en dan wil je natuurlijk een lekkere brunch verzorgen, toch? Wie Pasen zegt, zegt eieren en dus hebben wij vandaag een eiersaladerecept dat jouw paasbrunch compleet maakt. Aan de slag!

 Benodigdheden:

– Brood van Kraayennest
– Eieren
– Bieslook
– Mayonaise
– Kerriepoeder
– Peper
– Zout

Bereiding:

– Allereerst pak je een aantal eieren en doe je deze in een pan. Kook ze in ongeveer zeven minuten hard.
– Vervolgens laat je de eieren schrikken onder de kraan en laat je de eieren afkoelen om ze vervolgens te pellen en in stukjes te snijden.
– Dan doe je ze in een bakje en voeg je wat eetlepels mayonaise toe (twee of meer, het is maar net hoe smeuïg je de eiersalade wilt hebben)
– vervolgens doe je er wat kerriepoeder en wat peper en zout bij
– Als laatste pak je wat bieslook en snijd je deze fijn
– Als je de bieslook erbij gedaan hebt kun alles door elkaar roeren en zie daar: jouw zelfgemaakte eiersalade!
– Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een paar sneetjes Kraaybrood te pakken en te besmeren met de eiersalade.

Deel 1 van je paasbrunch is compleet! Eet smakelijk alvast 😉