Online brood bestellen

Online brood bestellen

Bestel jouw brood online

Online brood bestellen bij ‘t Kraayennest is simpel. In onze webshop vind je al onze broden, vlaaien, chocolade en andere producten. Plaats jouw online bestelling vandaag nog voor 15.30 uur en geniet morgen van vers brood, speciaal voor jou gebakken. Ophalen kan in een van onze winkels. Betalen doe je veilig met iDeal.

 

Tip! Bestel ambachtelijk brood online

Mogen we jou een tip geven? Probeer ons desembrood eens. Desembrood is op natuurlijke wijze gebakken en een van onze specialiteiten. Veel horecazaken zijn fan van ons ambachtelijke desembrood. Het is het perfecte brood voor in een broodmandje of voor bij de kaasplank. Je maakt er de lekkerste recepten mee. Bestel desembrood online in onze webshop en geniet morgen van een broodje van restaurantkwaliteit. Gewoon lekker thuis.

De beste aanbiedingen van de online bakker

Wist je dat we wekelijks nieuwe aanbiedingen hebben? Deze aanbiedingen vind je niet alleen in onze winkels, maar natuurlijk ook in onze webshop. Naast brood hebben we regelmatig vlaaien en luxe broodjes in de aanbieding. En wat dacht je van onze nieuwe trots: Chocolaaj van Kraaij. Leuk om cadeau te geven!

Online brood bestellen voor de zakenlunch?

Een zakenlunch? Of online brood bestellen voor je bedrijfskantine? Naast ons dagelijks assortiment aan broden, vlaaien en gebak, hebben we ook lekkere lunchbroodjes. Dagvers bereid en geleverd, op een duurzame manier.

De Magic Box tegen voedselverspilling

Wil je ons meehelpen om voedselverspilling tegen te gaan? Download de app van Too Good To Go. Iedere dag laten we je dan weten welk brood er in onze winkels over is. Dit doen we voor je in de Magic Boxen die je tegen een vriendenprijsje in onze winkels ophaalt.

 

De bakker online laten bezorgen?

We weten allemaal dat het tegenwoordig niet voor iedereen mogelijk is om zomaar de deur uit te gaan. Ben jij beperkt door strenge coronamaatregelen of zit je in quarantaine? Maak dan gebruik van onze tijdelijke corona-thuisbezorgservice. En de bakker bezorgt je online bestelling thuis.

Heb je vragen over je bestelling of het plaatsen van een bestelling? Bel ons via 024 – 3585404.