Let it snow, let it snow…
Op kerstavond kiezen veel mensen voor een uitgebreide broodmaaltijd!
Van een assortiment broodjes, tot omeletten en wentelteefjes.
Een van onze bakkers tipte ons op een extra feestelijke bereiding van wentelteefjes:
Vervang, in het klassieke beslag van enkel melk met ei, de helft van de melk door mascarpone en voeg wat vanillesuiker toe. Hierdoor is het beslag ietwat dikker, dus laat de sneetjes brood voldoende weken om zeker te zijn dat ze tot in de kern smeuïg en smakelijk zullen zijn. Serveer met wat kleine vruchten naar smaak of geef het dat extra kersttintje door vormpjes uit te steken met koekjesstekers in de vorm van een ster of kerstboom. Die vormpjes maken het ook extra leuk voor de kinderen om mee te nemen naar het kerstdiner op school.
Verzeker jezelf van een witte kerst door het af te maken met een royale hoeveelheid poedersuiker! Laten jullie op onze facebookpagina een foto achter van jullie kersttafel?