Lekkere lunchbroodjes

Lekkere lunchbroodjes

Vanaf nu leveren wij in samenwerking met Toms Lunch iedere dag lekkere lunchbroodjes. Bij jou thuisbezorgd of vers af te halen bij een van de afhaalpunten in onze winkels in Beuningen en Nijmegen. Hiermee komen we tegemoet aan de wens van veel klanten. Kant-en-klaar gezonde en lekkere lunchbroodjes van jouw favoriete bakker.

Lunchbroodjes van Toms Lunch

Toms Lunch is een initiatief van Tom Reuvers. Hij was ruim acht jaar een van onze kwaliteitsbakkers. Een fijne collega die precies weet hoe ons brood wordt gemaakt, met welke ingrediënten we werken en welke verrassende recepten daarbij passen. De lunchbroodjes van Toms Lunch zijn belegd met verse, lokale producten. Dankzij de wijze van verpakken blijven de broodjes lekker lang vers. Bovendien zijn de bezorgboxen herbruikbaar. Zo past de werkwijze van Toms Lunch geheel binnen onze visie op duurzaamheid.

Luxe belegde broodjes tijdens je bijeenkomst

Een lunchvergadering? Workshop? Of andere bijeenkomst? Regel snel en makkelijk een professionele lunch met Toms Lunchbox. In deze box passen tot wel 20 lekkere lunchbroodjes die je vers serveert. Eventueel met verse sappen en melk. Prachtig gepresenteerd in een transparante box. De inhoud is helemaal naar wens samen te stellen.

Lekkere lunchbroodjes bestellen

Lekkere ambachtelijke lunchbroodjes bestellen? Bestel je voor 15 uur, dan krijg je ze dezelfde dag nog thuisbezorgd. Bestel je voor morgen? Doe dat dan uiterlijk vandaag om 17 uur. Dan kun je jouw lekkere lunchbroodjes morgen ophalen bij het door jou gekozen afhaalpunt.

Toch liever zelf je lunch verzorgen? Wij hebben ook superlekkere recepten met desembroodjes voor je. Snel en eenvoudig thuis te maken.