Kraayennest croissant luxe belegd
Sinterklaas is inmiddels weer terug naar Spanje, maar kerst en oud en nieuw staan alweer voor de deur. De feestdagen zitten vol lekkernijen. Wellicht heb jij al een heel menu met recepten klaar staan, misschien zoek je nog wat inspiratie? Hoe dan ook, vandaag hebben wij een recept voor jou die zowel héérlijk is als (kerst)ontbijt, als tijdens de (kerst)lunch. Je verwacht het niet en het zal je verbazen….. tromgeroffel: een Kraayennest croissant luxe belegd en daar heb je helemaal niet veel voor nodig!
Benodigdheden
- Kraayennest croissant
- Sla
- Brie
- Salami
- Rode ui
Bereidingswijze
– pak een bord en snijd de Kraayennest croissant door midden
– vervolgens beleg je de croissant met wat sla
– Als je dat gedaan hebt, pak je de brie
– Snijd de brie in plakjes, zo dik als jij zelf wilt 😉
– Vervolgens leg je deze plakjes op het croissantje die je net belegd hebt met sla
– Daarna pak je de salami erbij
– Haal wat plakjes salami uit het pakje en leg deze vervolgens weer op het Kraayennest croissantje, bovenop de brie
– Als laatste pak je het rode uitje erbij
– Deze pel je
– vervolgens spoel je deze af en snijd je de ui fijn
– deze leg je vervolgens op de salami en zie daar: een heerlijk luxe belegd, Kraayennest croissantje!
Eet smakelijk!
Het Kraayennest croissantje is trouwens ook heerlijk met wat sla, brie, peer en honing! Wat is jouw favoriete belegde croissantje?