Een luxe Beau-broodje

Af en toe lekker een broodje buiten de deur eten. Met daarbij een goede kop koffie en een goede ambiance. Daar wordt iedereen toch blij van! Bij Restaurant Beau, dat gelegen is op het 17de eeuwse Landgoed Brakkesteyn, kunt u behalve heerlijk dineren; ook lekker lunchen. We zijn trots dat dit prachtige restaurant onze broodjes serveert. Daarom hebben we deze week de bereidingswijze van een Kraayennest Desem ciabatta meergranen door onze vrienden van “Beau”. Dat staat garant voor een “Beau-broodje”.

Beau-broodje pastrami kraayennest

Ingrediënten:

  • Kraayennest Desem ciabatta meergranen
  • Zoetzure uitjes (Amsterdamse uitjes kun je ook gebruiken; wel even klein snijden!)
  • Little gem sla (“gewone”Romeinse sla kun je ook gebruiken)
  • USA beef pastrami (gewone pastrami kan natuurlijk ook)
  • Rucola
  • Truffelmayonaise
  • Alfa alfa

Bereidingswijze:

-Allereerst pak je het authentieke Kraay Desem ciabatta meergranen broodje. Deze snijd je doormidden met een broodmes.

-Leg met een lepel de zoetzure uitjes op het brood.

-Was de “Little gem sla” en dep deze droog met een theedoek. Beleg vervolgens het broodje met 2 á 3 blaadjes van deze sla.

-Drapeer vervolgens de USA beef pastrami rijkelijk over de sla heen.

-Leg op de pastrami een klein handje vol rucola.

-Garneer het af met de truffelmayonaise en wat takjes alfa alfa.

-Doe nu de bovenkant op het broodje en smikkelen maar!

 

Like, share en geniet!