Een liefdevol valentijnsrecept

Het is vandaag de dag van de liefde. We hebben het natuurlijk over Valentijnsdag! Voor de lovebirds onder ons een leuke dag om elkaar éxtra in het zonnetje te zetten. Want dat doe jij tenslotte al iedere dag, toch? 😉Natuurlijk heb jij de Kraayennest valentijnsproducten al ingeslagen. Maar omdat liefde door de maag gaat en het oog ook wat wil, hebben wij nog een liefdevol ontbijt-/lunchreceptje voor je die er ook nog eens waanzinnig uitziet. Daarmee ga jij jouw geliefde overheerlijk verrassen! Op naar het recept!

Benodigdheden:

– Kraayennest tarwebrood
– Eieren
– Bakboter
– een pan
– mal in hartvorm voor het ei (Kun je bij verschillende winkelketens op de huishoudelijke afdeling vinden)
– Peper
– Zout

Bereiding:

– Zet allereerst een koekenpan op het vuur en doe hier een beetje bakboter in
– Vervolgens pak je de mal in hartjesvorm en zet je die in de pan
– Dan doe je het ei hierin
– Laat een paar minuutjes zachtjes bakken
– ondertussen pak je het tarwebrood van Kraayennest
– Die leg je op een bord
– Als het ei naar wens is, haal je het ei uit de pan (en de mal) en leg je het ei vervolgens op het tarwebrood. Dat ziet er al leuk uit!
– Je zou de kantjes van het brood er ook nog af kunnen snijden, waardoor zowel het brood en het ei in hartvorm zijn. Heb jij liever een wat krokantere boterham? Dan zou je het brood eventueel nog kunnen roosteren.
– Strooi wat peper en zout op het ei en zie daar: een heerlijk, stevig ontbijt!
– Om het nog een beetje op te fleuren zou je nog wat cherrytomaatjes erbij kunnen doen of een andere combinatie die jij lekker vindt met ei. Ham en kaas bijvoorbeeld? Voor iets zoets

Dit in combinatie met onze valentijnsproducten én een beetje liefde, zorgt voor een heerlijk(e) valentijnsontbijt/lunch! Eet smakelijk.