Een Italiaanse Klassieker met een twist!

Deze week een heerlijke twist op een Italiaanse klassieker, de caprese salade. Een recept voor een vullende sandwich perfect voor de lunch. Deze sandwich is makkelijk en snel te bereiden en zorgt voor een echte smaakexplosie in je mond! Je kunt voor dit recept je favoriete Kraayennest brood gebruiken. Wanneer je houdt van gesmolten mozzarella kun je in plaats van eerst de sneetjes brood te roosteren ook de hele sandwich in een tosti veranderen! 😊

Benodigdheden:

  • 4 sneetjes Kraayennest brood naar keuze, geroosterd
  • Mosterd
  • Rosbief
  • Mozzarella
  • 1 grote tomaat
  • Basilicum

Bereiding:

  • Rooster je sneetjes Kraayennest brood.
  • Besmeer de 4 sneetjes allemaal aan een kant met de mosterd.
  • Begin met een laag rosbief op de mosterd, dit mag best een flinke laag zijn.
  • Leg op de rosbief een paar plakjes tomaat.
  • Als laatst beleg je de sandwich met een aantal plakken mozzarella en wat basilicum.
  • Maak de sandwich af door er het laatste sneetje geroosterd Kraayennest op te leggen met de mosterd kant naar beneden.