Een heerlijk borrelhapje voor oudjaarsavond!

Dit jaar zal oudjaarsavond minder knallend zijn dan andere jaren. Dat betekent niet dat het ook minder gezellig moet zijn! Haal de champagne maar vast tevoorschijn en begin vast te experimenteren met wat jij voor je gezin of je huisgenoten op de borrelplank legt. Het leuke aan een borrelplank is dat je die op kunt maken met verschillende hapjes die jullie állemaal lekker vinden. Voor ieder wat wils! Wij geven je een super lekkere suggestie voor een oudjaarsborrelhapje, die je kunt maken zoals jij dat wilt! Wat gaan we maken? Broodnacho’s met guacamole (en rode peper!🔥)

Ingrediënten:

– ‘t Kraayennest casinobrood vierkant
– Gesmolten boter
– 2 avocado’s
– 1 limoen
– Rode peper (wij raden een halve aan, maar meer mag altijd!)
– 1 teen knoflook
– 1 tomaat
– zout & peper
– Geraspte jonge kaas
– 2 paprika’s

Bereiding:

– Snijd de korstjes van de boterhammen af en snijd deze plakken 2x door de helft zodat je 4 driehoekjes krijgt.
– Smeer de brooddriehoekjes in met gesmolten boter aan beide kanten en rooster deze in de oven op 180 graden zodat ze krokant worden.
– Maak de avocado schoon en plet het vruchtvlees met een vork. Meng dit met het sap van de limoen, zout en peper.
– Snijd de paprika’s en tomaat in blokjes, hak de knoflook fijn en snijd de rode peper ook in kleine stukjes.
– Voeg dit allemaal toe aan het avocadomengsel.
– Als de broodchips klaar zijn, strooi er de kaas over en zet dit nog even terug in de oven tot de kaas gesmolten is.
– Steek de broodchips daarna in de kom guacemole of dip ze lekker zelf!

Like, share en geniet! 😊