Broodschapjes van Kraayennest (gratis uit te printen)

Vul jij elke dag de lunchbox van je partner of kinderen? Ook soms op zoek naar iets om het leuk en verrassend te houden? Of simpelweg zo druk met je zorgende rol dat je vergeet om je waardering voor hem/haar uit te spreken?

Het is natuurlijk al een bijzonder gebaar, een teken van liefde wanneer je die lunchbox klaar maakt, maar door soms iets extra’s mee te geven krik je ook de dankbaarheid weer extra op. Met welke extra’s? Nou, met een leuke ‘broodschap’ natuurlijk!!!

Print nu gratis onze ‘broodschapjes’ uit om je partner of kinderen mee te verrassen… Maak je er zelf nog iets veel leukers van? Deel het op onze facebookpagina!

Broodschapjes-van-Kraayennest-t Broodschapjes van Kraayennest (11) Broodschapjes van Kraayennest (10) Broodschapjes van Kraayennest (9) Broodschapjes van Kraayennest (8) Broodschapjes van Kraayennest (7) Broodschapjes van Kraayennest (6) Broodschapjes van Kraayennest (5) Broodschapjes van Kraayennest (4) Broodschapjes van Kraayennest (3) Broodschapjes van Kraayennest (2) Broodschapjes-van-Kraayennest-d