Borrelen met breekbrood!

Heb je ze al gezien? De heerlijke gevulde borrelbroden, ze worden ook wel eens breekbroden genoemd! Dé perfecte manier om extra te genieten bij bijvoorbeeld de borrel! Ze zijn er misschien ingewikkeld uit, maar zijn erg makkelijk te bereiden, en ze zijn ook nog eens snel klaar! Hieronder het recept voor een klassiek breekbrood! 😊

Benodigdheden

  • Stevig Kraayennest brood, het liefst rond.
  • Kruidenboter of pesto
  • Belegen kaas

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Zorg ervoor dat de kruidenboter op kamertemperatuur is
  • Snij het brood horizontaal en verticaal aan zodat er een ruitjes patroon ontstaat. Zorg ervoor dat je niet helemaal tot de bodem snijdt.
  • Snij de kaas in plakken
  • Verdeel de kruidenboter en de kaas tussen de broodstukken. Prop het lekker vol, hierdoor krijg je het beste resultaat!
  • Bak het breekbrood ongeveer 15 minuten, totdat de kaas lekker gesmolten is