Een belegd stokbroodje speciaal voor dit seizoen!

De temperatuur daalt, dikke jassen worden tevoorschijn getoverd, de bladeren nemen een geel/bruinige kleur aan en vallen van de bomen. Met de klok die een uur terug is gegaan, kunnen we niet langer ontkennen dat het herfst is. Gelukkig kunnen wij jou blij maken met een recept voor een heerlijk belegd Kraayennest stokbroodje, speciaal voor dit seizoen!

Benodigdheden:

* Een Kraayennest stokbrood naar keuze
* 250 gram rosbief
* 1 teentje knoflook
* 200 gram paddenstoelen mix
* Rucola
* Peterselie
* Peper en zout
* Olijfolie
* Mayonaise
* Balsamico

Bereiding:

Pak een teentje knoflook en bak de paddenstoelen samen met de fijngehakte knoflook in olijfolie.

De rosbief kruid je rondom met wat peper en zout en bak je vervolgens in een verhitte koekenpan met wat olijfolie. Doe dit ongeveer 2 of 3 minuten per zijde. Als je dit gedaan hebt, leg je de rosbief op een bord en bedek je die met aluminiumfolie.

Nu is het tijd voor ons voorgebakken Kraayennest stokbrood! Snijd deze doormidden en smeer het in met een beetje mayonaise. Vervolgens kun je het Kraayennest stokbrood beleggen met wat rucola, de paddenstoelen, plakjes rosbief en peterselie. Als laatste doe je wat balsamicoazijn erop.

Et voilà! Zie daar een heerlijk belegd Kraayennest stokbroodje voor dit seizoen!

Bon appétit!

*Als alternatief is Kraayennest stokbrood ook heerlijk met een plakje kipfilet, een rood uitje, tomaat en sla!

Like, deel & geniet!